Banners en display's, zoals popup banners en rollup banners

Drukkerij Nijmegen

DRUKKERT is uw drukkerij in Nijmegen! 

 

Sterker nog: u hoeft zelfs de deur niet uit! Want wij komen het bij u in Nijmegen bezorgen! Ervaar nu zelf de gratis 24-uurs levering! Drukkert.nl is sneller dan de drukkerij bij u om de hoek.


Drukkert.nl is daarom úw drukkerij Nijmegen. 

 

 

Het assortiment van drukkerij Nijmegen Live Chat met Drukkerij Nijmegen
bekijk de aanbiedingen van drukkerij Nijmegen een proefdruk is gratis bij drukkerij Nijmegen

 

 

Online drukwerk laten maken kan veel voordeel opleveren! Maar waarom eigenlijk?

U bent waarschijnlijk gewend om bij uw drukkerij in Nijmegen naar binnen te lopen, te overleggen en een paar dagen later uw drukwerk op te halen. Bedenk dat u vandaag een hoop conventionele handelingen kunt overslaan en daarmee geld kunt besparen. Zoals; voorbereiden van uw drukwerk, proefdruk laten maken, de deur uit en door Nijmegen naar uw drukkerij, uw boodschap duidelijk maken en later weer naar de drukkerij om het op te halen. Via Drukkert.nl kiest u eenvoudig het nodige produkt, drukt u op de bestelknop en ontvangt u uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis. Zo eenvoudig is het!  


Gebruik het internet! Want vandaag de dag kunt u dit zelf! En zonder naar de drukkerij in Nijmegen te rijden! 

 

Voorbereiden van uw drukwerk?

Dat kunt u zelf! Wees creatief op uw eigen computer en lever dit digitaal aan. Niet helemaal zeker over uw eigen aangemaakte document? Laat uw document gratis controleren of vraag een gratis proefdruk aan. Want ook hiervoor hoeft u niet door Nijmegen te rijden en wordt u gewoon toegestuurd. Ook documentcontrole gaat supersnel en daarbij weet u zeker of alles in orde komt. Het hele traject van "voorbereiding" (ook wel DTP genoemd) wat de drukkerij normaal gesproken voor u doet slaat u hiermee geheel over. De besparing die dit oplevert kan uiteenlopen van tientjes tot soms wel honderden euro's. 

Toch geen ster in het "zelf voorbereiden" of "zelf ontwerpen"? Dan kunt u terecht bij de ontwerpservice voor een professioneel grafisch ontwerp. Dit kan al vanaf 29 euro! En ook hiervoor hoeft u niet door Nijmegen heen.

 

De deur uit voor uw reis door Nijmegen naar de drukkerij

Eventjes heen en weer door de stad kan al snel een uurtje of twee in beslag nemen. En dan is het nog maar de vraag "hoe snel" u klaar bent en/of er een deskundig persoon aanwezig is om u te woord te staan. Bedenk dat de tijd dat u onderweg was in Nijmegen ook kostbaar is, en u online waarschijnlijk al had gevonden wat u zocht. Inderdaad, vanuit uw bureaustoel! En voor vragen is er nog altijd een handige Live Chat!

 

Ophalen?

Drukkert.nl levert op elk adres in Nijmegen. Dus ook op uw adres en meestal al de volgende werkdag! Doet uw huidige drukkerij dat ook?

 

Snelheid

Drukkert.nl werkt voor een groot deel automatisch waardoor uw bestelling op een veel hoger tempo verloopt dan bij uw drukkerij Nijmegen. Maar wél altijd met persoonlijke controle! Want bij elke drukorder wordt zowel aangeleverd document als afdruk door een print operator nauwkeurig gecontroleerd, en mocht er iets aan de hand zijn dan wordt dit netjes gemeld. Drukkert.nl behandeld elke order met gezond verstand, zo weet u zeker dat uw document goed wordt verwerkt. Door deze slimme werkstroom zijn uw afdrukken snel klaar en blijft de prijs laag. Via een snelle pakketdistributie ontvangt u vervolgens uw bestelling de volgende werkdag al. Drukkert.nl is daarom ook úw drukkerij in Nijmegen. 

 

Bespaar! Ervaar uw online drukkerij

 


Tags: drukkerij, Nijmegen, online, drukwerk, bestellen

 


De meest populaire drukwerk-items bij Drukkert.nl