Banners en display's, zoals popup banners en rollup banners

Laat uw document controleren

Laat uw document controlerenDrukkert controleert kosteloos uw document, dit is een standaard procedure bij elke geplaatste bestelling.

Een documentcontrole kunt u ook gratis laten uitvoeren voordat u de bestelling plaatst. Vul onderstaande gegevens in om een gratis documentcontrole aan te vragen.





Waar wordt uw document op gecontroleerd?

Resolutie
Ongeacht welk programma u gebruikt om uw document op te maken, lage resoluties zijn vaak niet direct zichtbaar op scherm. Daarom voert Drukkert.nl een meting uit op elke geplaatste afbeelding. 

Formaat
Er wordt gecontroleerd welke afmetingen uw document hebben en/of het document evt. geschikt is voor vergroting (bijvoorbeeld naar posterformaat).

Kleurgebruik
Om te voorkomen dat kleuren niet uitgevoerd worden zoals verwacht wordt het document gecontroleerd op gebruikte kleurwaarden of conflicten.

Ingesloten lettertypes
Er wordt gecontroleerd op verspringen van tekst en evt. onverwacht vervangen lettertypen. Via sommige PDF generatoren of programma's kunnen lettertypes niet goed ingesloten zijn en ongevraagd vervangen worden door standaard lettertypen. 

Indeling
Bij items zoals folders/brochures met vouw is het belangrijk dat marges strikt aangehouden worden. Bij controle wordt bekeken of deze past in de uitvoer van het opgegeven item.

Globale kwaliteit
Een laatste check: er wordt gecontroleerd hoe het document in het algemeen toont. Elk gecontroleerd document wordt persoonlijk bekeken door deskundige print operators.


Disclaimer
Hoewel Drukkert.nl met deze gratis controledienst zijn uiterste best doet om klanten te voorzien van een optimaal advies en feedback op documenten kan er niet inhoudelijk worden beoordeeld (zoals beleving van kleuren, tekstfouten of vergelijking met eerder gemaakt drukwerk). Bijvoorbeeld; een kleur kan er bij de opdrachtgever op scherm en print anders uitzien dan de afdruk van Drukkert.nl, welke volgens exacte documentkleuren en industriële FOGRA kleurwaarden wordt verwerkt..

 


 


De meest populaire drukwerk-items bij Drukkert.nl