Banners en display's, zoals popup banners en rollup banners

Drukkert.nl biedt veilige betaalopties

veilig betalen

 

SSL
Tijdens online betaling wordt u omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving, dit kunt u zien aan de URL welke dan begint met "https://..." Dat betekent dat de door u ingevulde gegevens via een tunnelverbinding 100% veilig worden verstuurd zondat dat derden dit kunnen onderscheppen.


iDeal
iDeal is in Nederland de meestgebruikte betaalmethode. iDeal is een initiatief van meerdere banken in Nederland om u als consument zo gemakkelijk mogelijk te laten betalen via uw bankpas/reader en eigen pincode.  

bancontact mistercashBancontact / Mistercash
Voor klanten in België is online betalen via Bancontact/Mistercash een vertrouwde betaalmethode. Bevindt u zich in België? Dan verschijnt deze keuze automatisch in beeld.


PayPal
PayPal is wereldwijd de grootste payment provider en ideaal voor kleine bedragen en/of internationale overboekingen. U heeft slechts een e-mailadres en geverifieerde bankrekening nodig om een PayPal account te kunnen gebruiken.


Creditcard
Drukkert.nl accepteert VISA en Mastercard creditcards.


Vooruitbetaling
Werkt u liever met een vooruitbetaling? In dat geval kunt u via uw reguliere boekhouding de betaling doen via de verstrekte gegevens op de faktuur.

 


De meest populaire drukwerk-items bij Drukkert.nl