Banners en display's, zoals popup banners en rollup banners

Ecologisch werken

Bij Drukkert.nl willen we onze impact op het milieu zo beperkt mogelijk houden. Daarom investeren we in nieuwe technologieën waardoor we produceren met de nieuwste en schoonste machines mogelijk en hanteren we een hoog niveau van milieuefficiëntie.

UPS carbon neutral versturen - CO2 neutraal zending

Efficiënt drukken zonder chemicaliën
De dagen van conventioneel drukken met chemie en oplosmiddelen zijn bij Drukkert.nl definitief verleden tijd. Drukkert.nl gebruikt binnen het drukproces digitale printmachines zonder schadelijke uitstoot.  

Gebruik van FSC papier
Alle papierprodukten van Drukkert.nl dragen het FSC certificaat. Dit geeft zekerheid dat de grondstof van het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Papier recycling
Alle afvalpapier dat ontstaat tijdens de productie van het drukwerk wordt tot de kleinste snipper zorgvuldig opgevangen en gerecycled.

Gebruik van Eco printinkt
Bij het drukken van alle niet-papier producten, zoals spandoeken en glossy stickers, wordt gebruik gemaakt van milieuverantwoorde inkten. Deze inkten bevatten geen schadelijke stoffen of oplosmiddelen en worden strikt geproduceerd volgens de Europese milieunormen.

Zoveel mogelijk energie besparen 
De website Drukkert.nl wordt gehost op de meest energiezuinige servers ter wereld; de Xserve's van Apple. In ruststand (bijvoorbeeld 's nachts) is het stroomverbruik zelfs nihil, zoals ook de werkstations van alle medewerkers en machines voor data-opslag. Dit betekent een aanzienlijk lagere CO2 uitstoot.

Voor optimale energiebesparing tijdens het produktieproces is de interne looptijd van elke drukorder geminimaliseerd en altijd zeer efficiënt gecombineerd. Hierdoor wordt bijvoorbeeld geen energie verbruikt op stille momenten en worden meerdere orders in een enkele run gedrukt. 

Minimaal papierverbruik
Binnen de werkstroom van Drukkert.nl worden geen administratieve papieren of formulieren gebruikt. Zowel intern in het bedrijf als extern naar de klant worden alle handelingen digitaal verricht.

Klimaatneutraal verzenden
Drukkert.nl en UPS werken samen om CO2 uitstoot bij het vervoer van uw zending te neutraliseren. Daarbij wordt vooral gemikt op activiteiten op het gebied van herbebossing, zonne- en windenergie, afbraak van methaan en afvalgas, afvalwaterzuivering en de afbraak van industriële verontreinigende stoffen.

De door UPS aangekochte CO2-instrumenten compenseren de beraamde CO2-impact van zendingen, doordat elders de uitstoot via milieuprojecten wordt beperkt.

Meer informatie over Carbon Neutral zendingen >

 

 

 


De meest populaire drukwerk-items bij Drukkert.nl