Banners en display's, zoals popup banners en rollup banners

Kerstkaarten maken

U laat bij Drukkert snel en goedkoop uw kerstkaarten maken!Upload uw eigen ontwerp bij uw bestelling en het kerstkaarten maken start direct! De levertijd is maar 1 dag! Het gehele assortiment kaarten is geschikt voor het maken van kerstkaarten.Laat uw kerstkaarten maken

1. Zorg dat uw ontwerp klaarstaat
Dit kunt u doen met behulp van de software van uw keuze, bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator, InDesign, of zelfs Word. En bewaar het document als PDF of JPG.

2. Kies het formaat van uw kaart
Ga naar het totaaloverzicht voor kaarten drukken en kies het formaat waarop Drukkert uw kerstkaarten moet maken.

3. Plaats het gewenste formaat en aantal in uw winkelmandje
Wilt u enveloppen? Deze kunt u toevoegen. Hierna rekent u af in het kassagedeelte. Na afronding ontvangt u een uploadlink voor het uploaden van uw ontwerp.

4. Kerstkaarten maken op hoge snelheid!
Na ontvangst van uw bestelling en bestanden wordt een check gedaan en produktie gestart. In de meeste gevallen ontvangt u de kerstkaarten binnen een dag in huis!


U ziet het; kerstkaarten maken is simpel! Maar twijfelt u toch nog over de kwaliteit of uw ontwerp? Wij sturen u volledig gratis en vrijblijvend een proefdruk zodat u met eigen ogen kunt beoordelen of u daadwerkelijk wilt bestellen. Drukkert.nl helpt u graag met kerstkaarten maken!

Voor kerstkaarten maken bent u niet te laat!
Levering van kerstkaarten is snel! Drukkert.nl is een sneldrukkerij met geautomatiseerde afdruksystemen, hierdoor worden uw kerstkaarten direct na het plaatsen van een bestelling afgedrukt en verstuurd. Supersnel dus! En u bent daarmee nooit te laat voor het kerstkaarten maken.
 
Kerstkaarten maken altijd in fullcolor
Alle kerstkaarten worden afgedrukt in fullcolor. U bent dus nooit beperkt in kleurgebruik en kunt elk ontwerp aanleveren, zelfs in RGB, Pantone en CMYK kleurmodus. Fullcolor kerstkaarten maken gaat voor de zelfde prijs als zwartwit kerstkaarten maken. 
 
Let op: de prijzen van kaarten drukken zijn in deze periode ook nog eens zeer voordelig!  

 

• Binnen 1 dag in huis!

• Fullcolor en breed kleurbereik van hoge kwaliteit

• Luxe papier, glad satijn of glossy

• Volledig met vouw afgeleverd

• Met optioneel bijpassende enveloppen

 


De meest populaire drukwerk-items bij Drukkert.nl