Banners en display's, zoals popup banners en rollup banners

Uploaden van grote bestanden lukt niet. Wat nu?

Help mij bij het uploaden van een grote PDFBij uw bestelling kunt u bestanden tot 100 Mb uploaden. Houd er rekening mee dat het uploaden van grote bestanden lang kan duren.

Is uw bestand tegen de 100Mb of groter? Aangeraden wordt dan om de bestandsgrootte te verkleinen door er een .zip bestand van te maken.

Indien de layout is aangemaakt in Photoshop wordt aangeraden de gehele opmaak terug te brengen naar 1 laag en te bewaren als JPG. Omdat Photoshop geen mogelijkheden heeft om als geoptimaliseerde PDF te bewaren kunt u in dat geval de JPG uploaden bij uw bestelling. Een JPG kan goed worden gebruikt voor het afdrukken en behoud de kwaliteit.

Mocht u Adobe Acrobat Pro tot uw beschikking hebben dan is een groot document terug te brengen in grootte door te kiezen voor "opslaan als geoptimaliseerde PDF" met een downsampling tot 300 dpi en transparantie op "hoge resolutie". Kwaliteit blijft in dat geval behouden en de bestandsgroote kan enorm worden gereduceerd.

Als dit geen verschil maakt in bestandsgrootte dan beoordelen de specialisten van Drukkert graag vooraf het bestand op bruikbaarheid en structuur. Een extreem groot bestand kan er namelijk op duiden dat er iets mis is. Gebruik www.wetransfer.com om het bestand ter controle te uploaden aan klantenservice@drukkert.nl . Na ontvangst zal er een uitgebreide technische check worden gedaan en ontvangt u bericht terug. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

Ik wil contact opnemen over een bestaande order >

Ik wil produktinformatie of een offerte aanvragen >

ik wil een proefdruk aanvragen >

Ik heb een vraag/opmerking over een ontvangen proefdruk >

Ik heb een technische vraag en heb hulp nodig >

Ik wil mijn document laten controleren >

 


Hulp nodig? Start een Direct Chat met de Klantenservice > Live Chat

 

 

 

 


De meest populaire drukwerk-items bij Drukkert.nl